Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiaxing Dexun Co.,Ltd. 86-573-82716900 wendyb@dexun-hardware.cn

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Kon pandemic een terugwinning voor de wereldeconomie zijn?

Kon pandemic een terugwinning voor de wereldeconomie zijn?

January 7, 2022

De Globale Economische Vooruitzichten van Juni 2020 beschrijft zowel de directe als op korte termijn vooruitzichten voor het effect van de pandemic en op lange termijn schade het aan vooruitzichten voor de groei heeft behandeld.

 

De basislijnvoorspelling voorziet een 5,2 percentensamentrekking in het globale BBP in 2020, gebruikend marktwisselkoers de gewicht-diepste globale recessie in decennia, ondanks de buitengewone inspanningen van overheden om zich tegen de daling met fiscale en monetaire beleidssteun te verzetten. Over de langere horizon, zouden de diepe die recessies door pandemic worden teweeggebracht moeten duurzame littekens door lagere investering, een erosie van menselijk kapitaal door het verloren werk en het scholen verlaten, en fragmentatie van wereldwijde handel en leveringsaaneenschakelingen.

 

De crisis benadrukt de behoefte aan dringende maatregelen om de pandemic gezondheid en de economische gevolgen te beschermen, kwetsbare bevolking te beschermen, en het stadium voor een duurzame terugwinning te plaatsen. Voor nieuwe markt en ontwikkelingslanden, veel waarvan ontmoedigende kwetsbaarheid onder ogen zien, is het kritiek om volksgezondheidssystemen te versterken, de uitdagingen te richten door informaliteit worden gevormd, en hervormingen uit te voeren die die de sterke en duurzame groei zullen steunen zodra de gezondheidscrisis vermindert.

 

In de Verenigde Staten, het aandeel van mensen werkloze klap een jaarlijks totaal van 8,9%, volgens het Internationale Monetaire Fonds (IMF die), een eind het signaleren aan een decennium van banenuitbreiding.

Miljoenen arbeiders zijn ook gezet op de overheid-gesteunde regelingen van het baanbehoud aangezien de delen van de economie, zoals toerisme en gastvrijheid, aan een dichtbijgelegen stilstand zijn gekomen.

 

De aantallen nieuwe baankansen is nog zeer laag in vele landen.

De baanvacatures in Australië zijn teruggekeerd naar hetzelfde niveau van 2019, maar zij blijven in Frankrijk, Spanje, het UK en verscheidene andere landen achter.

Als de economie groeit, betekent dat over het algemeen meer rijkdom en meer nieuwe banen.

Het heeft door het bekijken de percentageverandering in brutobinnenlands product gemeten, of de waarde van veroorzaakt goederen en diensten, typisch meer dan drie maanden of een jaar.

Het IMF schat dat de die wereldeconomie door 4,4% in 2020 is gekrompen. De organisatie beschreef de daling als het slechtst sinds de Grote Depressie van de jaren '30.

 

 

Dat is nieuw

Zie u daarna tijd.